Preview Mode Links will not work in preview mode

Livskris

Dec 13, 2018

Vi är tillbaka med ett nytt avsnitt där vi avhandlar lite gamla grejer. Vi har fortfarande panik över vårt ansvar inom den här föreningen, hur ska det egentligen gå? Floris är exalterad över att ha fått speciell post och Lovisa går in i försvar kring poddens existens.


Nov 11, 2018

Vi återkopplar lite smått men svarar desto mer på lyssnarfrågor. Floris fick en överraskning från en lyssnare på Instagram och Lovisa berättar om New York. Dessutom har Lovisa insett att något måste förändras i hennes liv och Floris berättar om traumatiska upplevelser i dansvärlden.


Oct 22, 2018

Förtjänar vi verkligen att fortsätta ha den här podden när vi inte kan leva upp till vårt namn? Floris kris börjar som ett frö men visar sig vara en hel jävla vildvuxen bakgård och vad menar egentligen lyssnarna med sina frågor?


Oct 8, 2018

En avstämning som till slut handlar om en helt ny upplevelse för Floris. Spoiler alert, hon gillar den INTE.

Lovisa har en ganska odefinierad kris som kanske bottnar i en förlust och Floris kämpar på i livet med stressen kring förändring och nya saker i antågande.


Sep 23, 2018

En lång avstämning som består av en del tidigare ämnen som tagits upp där det bland annat framkommer att C. Floris är en liten tjuv. Dessutom en sorglig historia om hur det gick för Lovisas sjuka katt, SPOILER det slutar inte bra så ta fram näsdukarna. Vi inser även att vi båda prickar av många av...